Logo Moordverhaal

Moorddiner thuis spelen

De diner moord

Richard en zijn vrouw Isabelle zijn onlangs verloofd en willen dit graag met hun vrienden en buren vieren. Ze nodigen dan ook iedereen bij hun thuis uit om samen te genieten van een heerlijk 5 gangen diner.  Op de uitnodiging staat dat iedereen welkom is om 16:00 om nog eerst samen te borrelen.

Alleen voordat iedereen aan tafel zit komt Richard de woonkamer in gerend. Ze is dood, schreeuwt hij in paniek. En hij vliegt Theun naar de keel. Jij hebt haar vermoord. Als jij haar niet kon hebben dan niemand zeker. Simon en Ronald trekken Richard van Theun af en houden hem in bedwang terwijl Esmee en Kim gaan kijken in de keuken en met de treurige bevestiging terug komen dat Isabelle is vermoord.

Release: 21 mei 2024

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail zodra het spel online staat

Benodigdheden

Korte uitleg

Iedereen wordt een karakter toegewezen en gaat in de huid kruipen van zijn of haar karakter. Nadat de moord is geconstateerd begint de recherche met een onderzoek. Jullie zijn allemaal verdachten en moeten allemaal publiekelijk een aantal antwoorden geven aan elkaar en de rechercheur. Door vervolgens met elkaar in gesprek/discussie te gaan moeten jullie er samen achter komen wie de moord heeft gepleegd. Eén ding is zeker.. De moordenaar zit hier aan tafel.

Motief

Moordwapen

Gelegenheid

Leugen

Andere rol

Karakters

Wat ontvang je in de mail?

Andere moordverhalen

Ontvang de nieuwsbrief van Moordverhaal