Logo Moordverhaal

Moordspel thuis spelen

De borrel moord

(72 klantbeoordelingen)

Jullie hebben allemaal een uitnodiging ontvangen van Jacob om zijn borrel bij te wonen die hij geeft ter ere van zijn 70e verjaardag. Jacob is een vermogend man die helaas nooit de liefde in zijn leven heeft gevonden en daarom geen kinderen heeft. Zijn leven bestaat voornamelijk uit het beheren van het familiebedrijf, waarvan hij nog het enige levende familielid is. Het bedrijf maakt een bekende whiskey die over de hele wereld wordt gedronken.

Toen alle genodigden bij zijn landhuis waren aangekomen, kon de borrel beginnen. Ondanks dat de meeste mensen elkaar niet kenden, zat de sfeer er snel goed in. Dit kwam mede doordat Jacob iedereen had voorzien van zijn nieuwste whiskysoort.

Maar dan, ineens, komt er een luide gil uit de badkamer. Het blijkt Benthe te zijn. Zij heeft zojuist het dode lichaam van Jacob gevonden. Toen iedereen ging kijken, zagen ze Jacob dood op de grond liggen, met zijn borst onder het bloed.

€20 + €2 per speler

Voor hoeveel personen wil je een moordspel bestellen?

Weet je nog niet zeker hoeveel spelers er mee gaan doen? Geen probleem. Je kan achteraf ons een bericht sturen en wij passen de order en het spel aan.

Wat zeggen onze klanten?

Debora en Arthur
Lees verder
We hebben een geweldige avond gehad. Iedereen heeft genoten van het spel! Het verhaal zat goed in elkaar. Een absolute aanrader.
Anna
Lees verder
Het spel was superleuk en gemakkelijk te volgen. We hebben een gezellige tijd gehad samen. We komen zeker terug om een ander moordspel te kopen.
Christiaan Salomons
Lees verder
Dit was onze eerste keer dat we een moordspel hebben gedaan. Zeker niet de laatste keer. We hebben een leuke avond gehad.
Rebecca
Lees verder
Samen met onze familie hebben we de Borrel Moord thuis gepeeld. Superleuk. We zijn enthousiast en gaan zeker vaker zulke spellen spelen.
Dennis de Hof
Lees verder
Bedankt voor de mooie avond welke we hebben gehad. Een uitdagend spel. We hebben ons helemaal ingeleefd in de rollen.
Yvonne Meijerink
Lees verder
Fantastisch spel. Goede uitleg. We hebben dit samen met een aantal collega's gespeeld. Het was een hilarische avond!
Vorige
Volgende

Benodigdheden

Korte uitleg

Iedereen wordt een karakter toegewezen en gaat in de huid kruipen van zijn of haar karakter. Nadat de moord is geconstateerd begint de recherche met een onderzoek. Jullie zijn allemaal verdachten en moeten allemaal publiekelijk een aantal antwoorden geven aan elkaar en de rechercheur. Door vervolgens met elkaar in gesprek/discussie te gaan moeten jullie er samen achter komen wie de moord heeft gepleegd. Eén ding is zeker.. De moordenaar zit hier aan tafel.

Motief

Moordwapen

Gelegenheid

Leugen

Karakters

Het spel bestaat uit

Ontvang de nieuwsbrief van Moordverhaal