Logo Moordverhaal

Hoe werkt een moordverhaal?

Er is een moord gepleegd, het moordspel kan beginnen

Aan het begin van het moordspel zal er een kort introductieverhaal verteld worden over de ontdekking van de moord en de setting waarin jullie spel zich afspeelt. Iedereen die meedoet aan het spel krijgt een eigen personage en verhaal toegewezen. In elke ronde ontvangt elk personage informatie over zijn of haar rol. Door deze informatie met elkaar te bespreken, kunnen jullie de puzzel oplossen.

Iemand van jullie is de moordenaar

Kun jij als moordenaar de anderen overtuigen dat jij onschuldig bent en de schuld op iemand anders afschuiven? Of zullen de andere personages je ontmaskeren en jou aanwijzen als de moordenaar.

Vind de moordenaar en eindig het moordspel

Tijdens het spel zullen jullie begeleid worden door een (virtuele) rechercheur. Om de moordenaar te ontdekken, zal hij de Scandinavische methode “Gruppeintervju” gebruiken. Deze methode is eigenlijk heel simpel: iedereen die betrokken is bij de moord wordt rond de tafel verzameld en ze moeten zelf de moordenaar opsporen. Na het spelen van vijf verschillende rondes zou het duidelijk moeten zijn wie de moordenaar is aan het einde van het gesprek.

Veel gestelde vragen

Bestelling

Ga naar de verhalen pagina en kies hier het moordverhaal uit die je wilt bestellen. Vervolgens drukt u op de knop ‘bestellen’ en rond u de bestelling af. Gaat er iets niet goed? Neem dan contact met ons op.

Een moordverhaal kan op verschillende manieren betaald worden. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden: Ideal, Bancontact, PayPal en Klarna.

Nee, dit is niet mogelijk omdat een moordverhaal direct wordt geleverd als digitaal bestand.

Dit is zeker mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Levering

Direct! Na het afronden van je bestelling ontvang je het moordverhaal direct in jouw mailbox.

Het moordverhaal wordt via de mail gestuurd. Zo is het mogelijk om nog 1 minuut voordat de avond begint een moordverhaal te bestellen en bent u alsnog op tijd met een leuke activiteit.  

Oeps, dat kan gebeuren. Neem contact met ons op. Het kan zijn dat u ‘s avonds hier pas achterkomt en ons telefoonnummer niet meer beschikbaar is. In dit geval stuur ons dan een mail. Wij houden ook savonds dit in de gaten. Als het midden in de nacht is, ontvangt u waarschijnlijk geen antwoord meer van ons. In dit geval raad ik u aan om het moordverhaal opnieuw te bestellen. Neem vervolgens contact met ons op om uw geld van de eerste bestelling terug te krijgen.

Dat is vervelend! Het kan soms voorkomen dat het moordverhaal in uw spambox terecht is gekomen. Is ook in de spambox het moordverhaal niet te vinden? Neem dan contact met ons op.

Het bestelde moordverhaal is twee weken te downloaden via de gestuurde mail. Vergeten te downloaden en de twee weken zijn al verstreken. Dan moet u het moordverhaal opnieuw bestellen…. Grapje, neem contact met ons op en dan sturen wij een nieuwe downloadlink naar u toe.

Moordverhalen

Natuurlijk! De meeste mensen genieten van een mysterieus verhaal. We adviseren het spel te spelen met uitsluitend deelnemers van 16 jaar en ouder.

Dit is niet nodig. (Kan wel heel leuk zijn!) Dankzij de toevoeging van een virtuele rechercheur aan ons spel, is dit niet per se vereist. Mochten jullie echter met één persoon extra zijn, dan zou dit een uitstekende oplossing kunnen zijn.. 

Wij zetten regelmatig een nieuw moordverhaal online. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Dit vroeg je je waarschijnlijk niet echt af. Maar wij willen hier graag toch wat over vertellen…  Wij zijn druk bezig met nog meer groepsspellen. Hou deze vraag in de gaten voor meer informatie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Ontvang de nieuwsbrief van Moordverhaal