Logo Moordverhaal

Moordspel diner of voor een leuke avond

De familie moord

Op een avond krijgen Jan en Maria een telefoontje van Emma, hun zwangere schoondochter, met tragisch nieuws. Hun zoon Tom heeft een ongeluk gehad en het niet overleefd. Een paar dagen later komt de hele familie samen om Tom de laatste eer te bewijzen.

Achteraf zit de familie bij elkaar en spreken ze uit dat ze elkaar als familie te weinig zien en dat ze dit in de toekomst echt anders willen doen. Peter, de oudste broer van de familie, oppert het idee om met de hele familie een weekend weg te gaan.

Peter begint dan ook een groepsapp met alle familieleden om het familieweekend te plannen. Na een half jaar is het zover: er is een huis geboekt en een datum gepland, en het famillieweekend kan beginnen.

Het weekend begint met een barbecue op vrijdag. Na een avond vol gezelligheid en de nodige drankjes besluit iedereen om te gaan slapen. Maar midden in de nacht arriveren de ambulance en politie op het terrein. Maria heeft gebeld omdat Jan dood in de douche lag.

Release: 24 april 2024

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een mail zodra het spel online staat

Voor hoeveel personen wil je een moordspel bestellen?

Benodigdheden

Korte uitleg

Iedereen wordt een karakter toegewezen en gaat in de huid kruipen van zijn of haar karakter. Nadat de moord is geconstateerd begint de recherche met een onderzoek. Jullie zijn allemaal verdachten en moeten allemaal publiekelijk een aantal antwoorden geven aan elkaar en de rechercheur. Door vervolgens met elkaar in gesprek/discussie te gaan moeten jullie er samen achter komen wie de moord heeft gepleegd. Eén ding is zeker.. De moordenaar zit hier aan tafel.

Motief

Moordwapen

Gelegenheid

Leugen

Karakters

Wat ontvang je in de mail?

Andere moordverhalen

Ontvang de nieuwsbrief van Moordverhaal